trouwbeveiliging
21 december 2018

Met plezier werken in de beveiliging bij No-Point Security

Voor veiligheid en beveiliging

Het vak beveiliger wordt weleens beschouwd als baantje voor wie niets anders zou kunnen. Dat is uiteraard niet zo, maar is er in de ogen van opdrachtgevers geen onderscheid tussen de ene en de andere beveiliger? Hoe kan ik die opdrachtgever duidelijk maken dat hij met een ervaren en discrete beveiliger te maken heeft?
Als beveiliger ben je deel van de beveiligingsbranche, een groep mensen die met passie en knowhow werkt aan veiligheid. Als beveiliger zou je moeten kunnen omgaan met bijna alle type mensen en hun bijbehorende gedrag in de huidige maatschappij. Zo heeft een beveiliger in een hotel meer de hospitality factor en een beveiliger op een bouwlocatie is alert op toegangscontrole. Veiligheid op een bruiloft of een uitvaart heeft weer andere eisen. De beveiliger dient iedereen met een gepaste houding te benadering.

Beveiliger dat ben je, dat wordt je niet

Als beveiliger beschik je over maatschappelijke vaardigheid om goed met allerlei mensen om te gaan. Je moet ook een hoge mate van stressbestendigheid en een mate van overwicht tot je eigenschappen hebben. Je dient te weten waar je mee bezig bent en dat word je ook geleerd in je opleiding. Een gesloten, egoïstische of autoritaire houding is absoluut een afknapper. Als beveiliger ben je open en gastvrij en benaderbaar voor iedereen.
Ben je een mensen mens dan beschik je al voor een deel aan de eigenschappen om een beveiliger te worden.
Wanneer je geslaagd bent voor je opleiding en je stage hebt gelopen dan pas ga je je verder ontwikkelen in de beveiliging en weet je zelf waar je het beste van jezelf kunt laten zien. Je opleiding en de mogelijkheden die je daarna kunt volgen maken je een betrokken medewerker in je team van beveiligers. Je weet dat je ergens goed in bent en draagt dat ook uit.

Betrokken werkgever

Je eigenwaarde is erg belangrijk, dat straal je uit naar de klant en de mensen op je werkplek . Maar ondersteuning van je collega’s en je werkgever is ook een groei factor. Een team dat achter je staat waarmee je kunt sparren en met je meedenkt. In de beveiligingsbranche maken we situaties en omstandigheden mee die niet altijd leuk zijn en soms ook veel persoonlijke impact kunnen hebben. Als team moet je er dan voor de collega zijn en ondersteuning en een luistert oor bieden, waarna het werk weer positief opgepakt kan worden. Het volgen van BHV-AED is bij ons een vereiste cursus. En wij bieden ook meer in overleg met de klant.

Uitstraling

Je hebt maar 1 keer de kans op een eerste indruk. Wij zorgen dat deze blijft hangen. Wij zijn 1 team en stralen dat ook uit. Onze mensen worden voorzien van een uniform dat lekker zit en waarin zij zich lekker in voelen. Een op eigen maat gemaakt kostuum van een goede kwaliteit. Geen kleine medewerkers in veel te grote colberts of grote verschijningen met hoog water. Wij vinden het belangrijk dat onze beveiligers hun werk goed kunnen uitvoeren en goede kleding en ondersteunende hulpmiddelen maken daar een groot deel van uit. Het is een pakket van voorwaarden waar wij trots op zijn en toekomst in zien.
Hebben we u nieuwsgierig gemaakt naar onze dienste, kijk dan op onze website of vul het contact formulier in.