Benieuwd wat onze klanten vinden van No Point Security

Highly professional and for sure recomandable!

B3

Bij No-Point weet je wat je krijgt!
Heldere samenwerking en de geruststellende gedachte dat het in goede handen ligt.

IBIS

No-Point Security, direct to the point, no nonsens, vakmensen, kunnen zich ontzettend goed inleven in de wensen van opdrachtgever, hele goede ervaring met No-Point Security, aansturing personeel uitmuntend, zeer deskundig, fijn om mee te werken, kortom een echte aanrader indien u gebruik wilt maken van een beveiligingsbedrijf.

Sandro’s Kitchen

Ik ben in contact gekomen met No-Point Security via mijn opdrachten bij Kasteel Keukenhof Events voor de dag- en nachtbewaking tijdens Kerst op Keukenhof. Onze samenwerking verliep bijzonder prettig en professioneel. Anja en Frans zijn betrouwbaar, komen hun afspraken na en daarnaast hebben zij oog voor detail. Ik maak nog steeds gebruik van hun diensten voor diverse opdrachten van onder andere, het Zuid Hollands Landschap. Beveiliging, dag-, nachtbewaking, verkeersregelaars, advies en veiligheid.

Gastvrijheidsdokter

Mijn naam is Astrid Blaauw en graag vertel ik over onze bijdrage aan een persoonlijke trouwdag.
Astrid Blaauw Weddings & Events is er voor de bruidsparen die van een persoonlijke aanpak, wederzijdse betrokkenheid en gezamenlijk overleg houden. Dat is de reden dat ik graag samenwerk met No-Point Security.
Benieuwd naar de mogelijkheden, kijk eens op de website.

Astrid Blaauw Weddings & Events

Bij Kasteel Keukenhof ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en coordinatie van evenementen. In deze hoedanigheid werk ik dan ook geregeld samen met No-Point Security. Of het nu gaat om nachtbeveiliging van objecten of de volledige beveiliging van een bruiloft of event,No-Point Security stelt nooit teleur. Accuraat en veelzijdig zijn de juiste woorden om No-Point Security te omschrijven. Wij werken al jaren met veel plezier samen met Frans en Anja!
Guido Hollander, Kasteel Keukenhof

Kasteel keukenhof events

Welkom bij De Rustende Jager in Nieuw-Vennep | SERVICE, KWALITEIT EN GASTVRIJHEID
Een sfeervol horecabedrijf met traditie, in de vorm van een familiehotel met kamers en ook feestzalen, restaurant en catering. De Rustende Jager wordt geleid door een lid van de derde generatie familie De Jong (eigenaar sinds 1941), Marcel de Jong. Het is een aansprekende locatie waar uitstekende service en kwaliteit samengaan met een enorme gastvrijheid vanuit de familietraditie.

De Rustende Jager

Een sfeervolle flexibele locatie voor uw bruiloft, bruiloftsfeest, wedding, feest, bedrijfsfeest, evenement en bijeenkomst. Centraal gelegen in de Bollenstreek te Lisse met grote parkeergelegenheid, in de directe nabijheid.
De Feestlocatie van 20 t/m 750 personen.

Haven4