Benieuwd wat onze klanten vinden van No Point Security

Highly professional and for sure recomandable!

B cube
B3

Bij No-Point weet je wat je krijgt!
Heldere samenwerking en de geruststellende gedachte dat het in goede handen ligt.

Ibis
IBIS

No-Point Security, direct to the point, no nonsens, vakmensen, kunnen zich ontzettend goed inleven in de wensen van opdrachtgever, hele goede ervaring met No-Point Security, aansturing personeel uitmuntend, zeer deskundig, fijn om mee te werken, kortom een echte aanrader indien u gebruik wilt maken van een beveiligingsbedrijf.

No point security events
Sandro’s Kitchen

Ik ben in contact gekomen met No-Point Security via mijn opdrachten bij Kasteel Keukenhof Events voor de dag- en nachtbewaking tijdens Kerst op Keukenhof. Onze samenwerking verliep bijzonder prettig en professioneel. Anja en Frans zijn betrouwbaar, komen hun afspraken na en daarnaast hebben zij oog voor detail. Ik maak nog steeds gebruik van hun diensten voor diverse opdrachten van onder andere, het Zuid Hollands Landschap. Beveiliging, dag-, nachtbewaking, verkeersregelaars, advies en veiligheid.

Gastvrijheidsdokter
Gastvrijheidsdokter

Het samenwerken met No-Point Security ervaar ik als zeer professioneel.

Zij zijn goed op de hoogte van wat er speelt op het gebied van beveiliging en kunnen daar bij een aanvraag ook goed in adviseren.

De medewerkers van No-Point Security zijn heel representatief en weten goed wat er van ze wordt verwacht.

De voorbereiding is altijd heel goed gedaan.

Tevens heb ik No-Point Security ingeschakeld als gastheer/-vrouw.

Ook dat is van zeer toegevoegde waarde als er niet echt een beveiliger vereist is.

Zij zijn dan aanwezig tijdens een evenement en begeleiden de gasten en zijn tevens aanspreekpunt wanneer nodig.

Ook parkeerbeheer kan door hun verzorgd worden.

Astrid Blaauw Weddings & Events is er voor de bruidsparen en zakelijke klanten die van een persoonlijke aanpak, wederzijdse betrokkenheid en gezamenlijk overleg houden.

Dat is ook de reden dat ik graag samenwerk met No-Point Security.

Astrid Blaauw – Astrid Blaauw Weddings & Events

Wedding- & Eventplanner – www.astridblaauw.nl

Astris Blaauw Weddings & Events
Astrid Blaauw Weddings & Events

Bij Kasteel Keukenhof ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en coordinatie van evenementen. In deze hoedanigheid werk ik dan ook geregeld samen met No-Point Security. Of het nu gaat om nachtbeveiliging van objecten of de volledige beveiliging van een bruiloft of event,No-Point Security stelt nooit teleur. Accuraat en veelzijdig zijn de juiste woorden om No-Point Security te omschrijven. Wij werken al jaren met veel plezier samen met Frans en Anja!
Guido Hollander, Kasteel Keukenhof

kasteel keuekenhof events
Kasteel keukenhof events

Welkom bij De Rustende Jager in Nieuw-Vennep | SERVICE, KWALITEIT EN GASTVRIJHEID
Een sfeervol horecabedrijf met traditie, in de vorm van een familiehotel met kamers en ook feestzalen, restaurant en catering. De Rustende Jager wordt geleid door een lid van de derde generatie familie De Jong (eigenaar sinds 1941), Marcel de Jong. Het is een aansprekende locatie waar uitstekende service en kwaliteit samengaan met een enorme gastvrijheid vanuit de familietraditie.

Rustende jager
De Rustende Jager

Een sfeervolle flexibele locatie voor uw bruiloft, bruiloftsfeest, wedding, feest, bedrijfsfeest, evenement en bijeenkomst. Centraal gelegen in de Bollenstreek te Lisse met grote parkeergelegenheid, in de directe nabijheid.
De Feestlocatie van 20 t/m 750 personen.

Haven4
Haven4