Verkeersregelaars op locatie

Tijdens evenementen is het noodzakelijk om verkeersbegeleiders het verkeer in goede banen te laten leiden. In veel gevallen wordt dit zelfs in een vergunning gevraagd en kan een evenement niet plaatsvinden zonder een goed plan. Terecht natuurlijk! Een veilige situatie om uw evenement is belangrijk en alvast een mooi visitekaartje voor uw gasten en andere weggebruikers.

Veilige verkeerssituatie

Als organisator van een evenement bent u verantwoordelijk voor een veilige verkeerssituatie. Niet alleen voor uw eigen gasten, maar ook voor mede weggebruikers. Bij aankomst straalt uw evenement professionaliteit uit, waardoor er een veilig gevoel ontstaat.

verkeersregelaar

Gecertificeerde verkeersregelaars

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat en hebben een korte opleiding gevolgd. In de opleiding wordt uiteraard veel aandacht besteed aan de verkeersregels en de handgebaren die gebruikt worden. Maar ook normen en waarden komen hier aan bod. Er zal altijd rustig, vriendelijk en kordaat worden gereageerd, zodat er duidelijkheid ontstaat voor alle weggebruikers. Een gastvrije ontvangst begint in veel gevallen bij de eerste verkeersregelaar.

Verkeersplan

Doordat wij samen met u een plan maken bent u zeker van de juiste voorbereiding. Het plan is dusdanig op orde en kan direct naar de gemeente gestuurd worden voor de vergunning. Bovendien kunt u zich bezig houden met de organisatie van het evenement. Het aan- en afrijdend verkeer kunt u aan ons overlaten.

Parkeerwachters

Onze verkeersregelaars kunnen ook ingezet worden als parkeerwachters. Zodra uw gasten aankomen is het direct duidelijk waar er geparkeerd moet worden. Op die manier ontstaat er ook geen overlast voor buurtbewoners. Bovendien worden zowel auto’s als fietsen netjes geparkeerd, zodat er overzicht ontstaat. Parkeerwachters kunnen desgewenst ook de parkeerplaatsen beveiligen, daarmee voorkomt u diefstal bij uw gasten.

Contact over het inhuren van verkeersregelaars?

Wij adviseren en helpen u graag met het inzetten van verkeersregelaars. Heeft u hierover vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of u kunt ons tijdens kantoortijden bellen op 0252 689 911