Objectbeveiliging

Door No-Point Security in te zetten zorgt u voor beveiliging tegen diefstal en vernieling. Tijdens en buiten kantoor uren. Doordat bedrijfspanden vaak op afgelegen bedrijventerreinen staan, zijn ze een aantrekkelijk doelwit voor inbrekers. Het beveiligen van gebouwen, wordt ook wel objectbeveiliging genoemd. Door middel van de juiste inzet van beveiligers zal uw bedrijfspand zowel ’s nachts als overdag veilig zijn voor ongenode gasten.

Wij voeren onder andere openings- brand- en sluitronden uit. Verder controleren wij de toegang en voeren wij surveillances en receptiediensten uit. Uiteraard volgen wij direct alarm meldingen en zorgen wij dat er direct een gediplomeerd beveiliger ter plaatse is.

Sluitingsronden

Nadat al uw medewerkers uw bedrijf hebben verlaten zal de beveiliger het bedrijfspand en het buitenterrein controleren op eventuele aanwezigen en het controleren van het hang-en sluitwerk. Tijdens de ronde wordt er ook een controle uitgevoerd op brandgevaarlijke situaties, zal de verlichting worden uitgeschakeld en daarnaast het brandalarm worden geactiveerd.

Toegangscontrole en receptiediensten

Onze beveiligers kunnen een een gastvrije ontvangst van uw medewerkers en gasten uitstekend combineren met strikt toezicht op de bezoekersregistratie. Desgewenst kan er een combinatie van receptiediensten plaatsvinden.

Surveillances

Surveillances is één van de belangrijkste pijlers van objectbeveiliging, alleen op deze manier kunnen onveilige of vreemde situaties direct gesignaleerd worden. Onze beveiliger loopt de surveillances op regelmatige en onregelmatige tijden, zowel binnen als buiten het bedrijfspand. Bij een onveilige situatie, zal er direct actie plaatsvinden. Uiteraard vind u alle bevindingen te alle tijde terug in een rapport wat dagelijks tot uw beschikking is.

Opvolgen van alarmmeldingen

Alarmopvolging binnen uw bedrijf zijn niet zonder risico en een vak apart. Als uw bedrijf beschikt over een alarmsysteem, dan is de opvolging van het alarm een noodzakelijk kwaad wat u liefst aan een professional overlaat. No-Point Security zal direct reageren en het BHV plan in werking stellen, zodat uw personeel en gasten altijd in een veilige omgeving zijn.

Collectieve beveiliging bedrijfspanden

Doordat u No-Point Security in kunt zetten als collectieve beveiliger van een bedrijventerrein, kunnen de kosten verdeeld worden onder alle bedrijven. Bedrijventerreinen worden zowel ’s avonds als ’s nachts regelmatig gecontroleerd op verdachte voertuigen, personen en situaties.

Een veilig gevoel voor u als ondernemer en ook voor uw medewerkers.

No point security objecbeveiliging