Beveiligen in de zorg

Ook in de zorg zullen de meest onverwachte situaties zich voordoen. Een goede zorg-beveiliger heeft een aantal competenties; geduld en empathie zijn hier zeer belangrijk. Voor zowel patiënten, als werknemers en bezoekers verzorgen wij zorgbeveiliging.

Ziekenhuizen

Vooral op de spoedeisende hulp kunnen onverwachte situaties ontstaan. Doordat medisch personeel zorg dient te dragen voor het welzijn van patiënten, kunnen zij zich hier, door de aanwezigheid van beveiliging, volledig op toeleggen. Een agressieve patiënt of bezoeker en bijvoorbeeld een ongeluk waarin op de juiste manier ad-hoc en doelgericht gereageerd moet worden. Onze zorg is op dat moment dat het medische personeel haar taak kan uitvoeren. Onze beveiligers zorgen voor een situatie waarin iedereen zich weer veilig voelt.

Verzorgingshuizen

Net als in ziekenhuizen zullen ook in verzorgingshuizen onveilige situaties het hoofd worden geboden. Door het tekort aan zorgpersoneel, zal de veiligheid opgevangen dienen te worden door professionele beveiligers. Doordat bewoners en bezoekers van instellingen vaak ingrijpende gebeurtenissen meemaken kan gedrag en houding opeens veranderen. Onze beveiligers zijn goed in staat een inschatting te maken zodoende hierop alert te reageren.

Zorginstellingen

Voor iedere instelling is een andere manier van zorgbeveiliging gewenst. Vandaar dat wij voor iedere instelling een beveiligingsplan op maat zullen aanbieden. Onze beveiligers zijn altijd in het bezit van een stevige persoonlijkheid en een gastvrije uitstraling. Terwijl ze voor uw instelling een paar extra ogen zullen zijn, die u hard nodig heeft.