Winkelbeveiliging

Om winkelcriminaliteit of diefstal uit uw winkel te voorkomen is winkelbeveiliging inmiddels een noodzaak. Daarom zullen onze beveiligers ook altijd voor meer taken inzetbaar zijn dan alleen beveiligen. Ook het service verlenen aan winkelbezoekers, brandpreventie en het verlenen van EHBO behoort tot de aangeboden diensten. Want als we er toch zijn, dan doen we het goed en vol overgave.

Alleen al de aanwezigheid van een representatieve beveiliger zal zowel medewerkers als winkelend publiek een veilig gevoel geven.

Retailbeveiliging

Winkelbeveiliging is inmiddels een specialisme, waarin onze beveiligers zijn getraind. Het voortijdig inschatten van bepaalde situaties en “lezen” van winkelend publiek horen bij deze training. Een situatie kan in veel gevallen voorkomen worden, doordat onze beveiligers zijn opgeleid om gedrag te herkennen en hier vervolgens actie op te ondernemen.

Oplossingsgericht & verantwoordelijk

Zowel voor winkels als voor onze beveiligers staat er maar één ding voorop: de beleving van de klant in de winkel. Samen dragen wij de verantwoordelijkheid om de klant een goed gevoel te geven en de ervaring in de winkel op het hoogste niveau te houden. Vervolgens denken wij in oplossingen, waarin we samen tot een veilig en werkbaar resultaat zullen komen.

Informatie nodig over winkelbeveiliging?

Wij komen graag bij u langs om al uw wensen te bespreken, daar wij geloven dat persoonlijk contact de beste inzichten geeft. Voor een afspraak kunt u ons contactformulier invullen, wij zullen binnen één dagdeel contact met u opnemen. Uiteraard zijn wij telefonisch ook bereikbaar op 0252 68 99 11