Bouwbeveiliging

Goede bouwbeveiliging voorkomt dat uw bouwmateriaal wordt gestolen, maar voorkomt ook vernielingen. Wist u dat er jaarlijks zo’n 100 miljoen schade wordt geleden als gevolg van criminaliteit en vandalisme? Ongeoorloofde betreding van een bouwplaats zorgt niet alleen voor schade, maar kan ook leiden tot ongelukken.

Aansprakelijkheid van aannemers

Ook tijdens de bouw zijn aannemers verantwoordelijk voor de veiligheid en de controle op de bouwplaats. Aannemers worden aansprakelijk gesteld voor alles wat mensen op de bouwplaats overkomt, zelfs als ze ongeoorloofd toegang hebben gekregen.

Beveiliging op de bouwplaats

De beveiligers van No-Point Security bewaken het bouwterrein als u er niet bent. Tijdens de gehele dienst worden er bewakingsronden gelopen. Na iedere dienst ontvangt u een rapport van de bevindingen van de desbetreffende dag of nacht.

Informatie over bouwbeveiliging?

Wij helpen u graag om uw bouwplaats zo veilig mogelijk te laten zijn. Dit kan ad-hoc of op tijdelijke basis. Wilt u ons beter leren kennen? Neem gerust contact met ons op via 0252 68 99 11 of gebruik het contactformulier. Wij nemen binnen één dagdeel contact met u op.