Evenementen beveiliging

Organisatoren, sponsoren en bezoekers zijn allemaal gebaat bij een soepel verloop en een fijne sfeer voor, tijdens en na afloop van een evenement. Aangezien evenementen beveiliging  één van de specialiteiten van No-Point Security is.

Vertrouwen door veiligheid

Er komt veel kijken bij professionele evenementen beveiliging. Wij gaan dan ook verder dan andere evenementen beveiligingsdiensten. Omdat wij u begeleiden bij het organiseren van uw evenement. Vanaf de eerste risico-inventarisatie tot aan de laatste evaluatie staan wij evenementen organisatoren bij. Niet voor niets is No-Point Security de koploper in de regio als het gaat om professionele evenementen beveiliging.

No point security trouwbeveiliging

Gecertificeerde beveiligers

Op discrete wijze dragen wij bij aan een positieve sfeer tijdens het gehele evenement. Samen met de organisatie maakt No-Point Security een zorgvuldige planning en coördinatie.
Doordat No-Point Security uitgebreid communiceert met de politie, zodat eventuele calamiteiten op een efficiënte en correcte manier verlopen. Dit doen wij door middel van moderne communicatiemiddelen, beveiligingsmaterialen, een uitvoerig beveiligingsplan en een uitgebreid draaiboek.

No-Point Security biedt evenementen organisatoren een tweetal diensten aan:

Veiligheidsmanagement en de inzet van vakkundige beveiligers.

Een combinatie van deze diensten wordt door ons aanbevolen. Uit ervaring blijkt immers dat evenementen organisatoren de kosten sterk reduceren als zij direct een professionele veiligheid coördinator bij de voorbereidingen betrekken. Door een aantal stappen vooruit te denken, zorgen wij voor een duidelijke risico analyse. Waardoor ad-hoc acties zelden voor komen.

Veiligheidsmanagement & veiligheidsdraaiboek

No-Point Security kan uw volledige veiligheidsmanagement regelen. Onze coördinators zullen in samenwerking met u de totale beveiliging voor uw evenement regelen waardoor de ideale veiligheidsoplossing wordt gecreëerd. Waarbij veiligheid te alle tijde voorop staat.
De coördinator is zowel voor als tijdens uw evenement het aanspreekpunt op het gebied van veiligheid richting derden.

 

Incidenten- en ontruimingsplan

Onze coördinatoren stellen incidenten- en ontruimingsplannen voor u op. Ook wordt er een compleet veiligheidsdraaiboek voor uw evenement gemaakt. Wanneer u voor de veiligheid van uw evenement rekent op No-Point Security, dan kunt u zich bezig gaan houden met andere organisatorische aspecten. Aangezien het organiseren van een evenement al meer dan voldoende voeten in aarde heeft.

Gastvrij, vakkundig en veilig

No-Point Security draagt tijdens uw evenement zorg voor vakbekwame beveiligers, op wie u in gewone en noodsituaties kunt rekenen. Zij kunnen voor u de toegangscontrole uitvoeren, de orde bewaren, het terrein bewaken en de EHBO diensten ondersteunen. Onze beambten staan, duidelijk herkenbaar in ons uniform, voor u klaar.

Kostenbewust beveiligen

Van kostenpost naar kostenbesparing > proactief en adequaat.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Bij evenementen beveiliging kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Festivals
  • Congressen
  • Feesttenten
  • Bedrijfsfeesten
  • Braderieën
  • Sportevenementen
  • Kermissen
  • Schoolfeesten
  • Verenigingsevenementen

Contact met No-Point Security

No-Point Security staat altijd open voor uw wensen en suggesties. Daardoor zijn en blijven wij de ideale partner bij uw evenement en lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek. Via ons contactformulier kunt alvast uw gegevens achterlaten, wij nemen binnen een dagdeel contact met u op.