Trouwbeveiliging

De mooiste dag van uw leven, zou ook een veilige dag moeten zijn. Het beperken van risico’s om onuitgenodigde gasten buiten uw dag te houden vereist specialistische hulp. Om een mooie dag te waarborgen kunt u gebruik maken van trouwbeveiliging of huwelijksbeveiliging.

trouwbeveiliging

Toegangscontrole

Het is prettig om uw ceremoniemeester te ontlasten en de toegangscontrole over te kunnen laten aan onze gastvrije en discrete beveiligers. Zij dragen zorg voor het checken en ontvangen van de gasten, het tekenen van het gastenboek en een warme ontvangst.

Bewaking van het terrein

Uw gasten komen in groten getale naar uw trouwlocatie, parkeren de auto’s en willen deze graag veilig achterlaten. Door middel van een aantal beveiligers om en rond het terrein zorgt u voor een veilige situatie. Zodat zowel de parkeergelegenheid als het terrein voorzien is van bewaking en uw gasten met een gerust hart van uw feest kunnen genieten.

Discreet en professioneel

De medewerkers van No-Point Security zijn discreet aanwezig met de bedoeling een veilige sfeer te creëren. Voorop staat altijd om de goede sfeer te behouden en waar nodig professioneel en ontspannen te reageren, zodat er geen vervelende situaties ontstaan die uw dag kunnen bederven. Onopvallend zullen zij aanwezig zijn tijdens uw gehele bruiloft. Alle medewerkers zijn gecertificeerd en in het bezit van een EHBO diploma, zodat daarin ook voldoende ondersteuning is, mocht dit nodig zijn.

Wedding planners

Een geslaagde bruiloft valt of staat met sfeer, veiligheid en een goede organisatie. Wij hebben al vele grote en kleine bruiloften beveiligd bijvoorbeeld voor Astrid Blaauw Wedding & Events, waar wij zeer prettig mee samenwerken.

Uw bruiloft beveiligen?

Een goede en veilige start van uw huwelijk is datgene wat wij graag voor u verzorgen. Wij informeren en adviseren u graag over trouwbeveiliging tijdens een persoonlijk gesprek om alle details te bespreken. Via ons contactformulier kunt u alvast een berichtje achterlaten, wij nemen binnen één dagdeel contact met u op. Telefonisch zijn wij natuurlijk ook bereikbaar: 0252 689 911.