Rouwbeveiliging

Eigenlijk wil je er op een moment van verlies niet aan denken. Een afscheidsplechtigheid moet een veilige omgeving zijn, zodat iedereen afscheid kan nemen in alle rust. In een aantal gevallen is beveiliging nodig vanwege het grote aantal mensen ofwel de aanwezigheid van notabelen. Waardoor rouwbeveiliging op een onopvallende en discrete manier kan rust geven.

Ontvangst

Onze medewerkers zullen onopvallend en discreet aanwezig zijn voor, tijdens en na de plechtigheid. Genodigden worden ontvangen en op verzoek kunnen namen gecheckt worden via de genodigden lijst. Waardoor ongenode gasten geen toegang zullen krijgen.

Verkeersbegeleiding

Bij aankomst en vertrek van genodigden worden deze begeleid naar parkeergelegenheid en uitgangen. Bij extreme drukte is het zeer prettig om te weten dat iedereen op een juiste en correcte wijze is ontvangen. Dit begint bij de ontvangst bij de parkeergelegenheid.

Beveiliging op uw huisadres

Doordat het vaak duidelijk is, naar aanleiding van bijvoorbeeld een rouwadvertentie, dat bewoners niet thuis aanwezig zullen zijn, is het soms noodzakelijk om beveiliging op uw huisadres te hebben. Criminelen speuren onder andere online en in kranten naar adressen waar niemand thuis zal zijn. Een heel vervelend gevoel, waar wij u graag mee helpen. Wij zorgen voor een medewerker in uw huis, of op het terrein om te garanderen dat er geen vreemdelingen toegang krijgen tot uw woning of bedrijfspand.

Informatie over rouwbeveiliging?

Wij werken voor zowel uitvaartondernemers als nazorgspecialisten, die ons inzetten indien gewenst. Wij komen u graag informeren over de mogelijkheden voor rouwbeveiliging.