Congresbeveiliging

Congresbeveiliging is een veelomvattende taak, die u kunt overlaten aan professionals als het gaat om evenementen beveiliging. Congressen hebben in de regel veel bezoekers, die u graag op de juiste manier ontvangt en een veilig verblijf gunt. Denk hier bijvoorbeeld aan toegangscontrole, sfeerbeheer, terrein- en parkeerbewaking en persoonsbeveiliging. Ook het hebben en coördineren van een beveiligingsplan is een vereiste voor het goed organiseren van een congres.

Toegangscontrole

Organiseert u een congres waarbij uw bezoekers in het bezit zijn van een (betaald) toegangsbewijs? De controle hiervoor nemen wij graag van u over, zodat ook uw gasten direct aanwijzingen krijgen naar de plaatsen die gereserveerd zijn. Hierdoor houdt u ongenode gasten buiten en bent u verzekerd van betaalde bezoekers. U geeft bij aankomst direct professionaliteit weer, waardoor gasten op de juiste manier worden ontvangen.

Persoonsbeveiliging / VIP begeleiding

Heeft u tijdens uw congres belangrijke sprekers of gasten, die speciale begeleiding nodig hebben? Uw VIPS zijn immers net zo belangrijk als uw gasten en zullen door ons altijd met respect begeleid worden. Op het juiste moment en naar de juiste locatie wordt uw spreker of gast begeleid.

Terrein- en parkeerbewaking

Het ontvangen van veel gasten houdt ook in dat er veel parkeerbewegingen zullen zijn, die wij in goede banen zullen leiden. Zowel voor aankomend als vertrekkend verkeer dient de begeleiding duidelijk en strak te zijn. Zodoende is er nooit onduidelijkheid en ontstaat er een veilig gevoel. Verkeersbegeleiding is voor het ontvangen van uw gasten vaak het eerste contact met uw congres. Ook het terrein kan tijdens uw evenement beveiligd worden, onze beveiligers lopen regelmatig rondes. Zij zijn getraind in het signaleren van (onveilige) situaties en handelen hier discreet naar.

Beveiligingsplan

Aan alle bovenstaande activiteiten wordt in het beveiligingsplan wat wij voor u maken ruim aandacht geschonken, inclusief tekeningen die u aan de gemeente en brandweer kunt overhandigen.Congresbeveiliging kan niet zonder een compleet beveiligingsplan, waardoor alle werknemers en beveiligers weten op welke plekken en locaties ze aanwezig dienen te zijn. Hierin wordt altijd in nauwe samenwerking met de opdrachtgever een plan gemaakt, wat past bij het evenement, het aantal gasten en de sfeer die u bepaald.

Samenwerking met Convention Bureau Event Park Amsterdam

No-Point Security werkt nauw samen met Convention Bureau Event Park Amsterdam. Event Park Amsterdam bundelt het veelzijdige aanbod van zakelijke- en feestelijke mogelijkheden in Haarlemmermeer. Het Convention Bureau adviseert (inter)nationale congres- en meetingplanners bij hun zoektocht naar één of meerdere geschikte in Haarlemmermeer gevestigde hotels, meeting locaties en/of leveranciers en ondersteunt zo gewenst bij de eerste fase van planning en organisatie van een meeting, incentive, congres, beurs of ander evenement in de regio.