Beveiligingsadvies

Omdat beveiligen ons vak is en we hier erg goed in zijn, bieden wij ook advisering op maat aan. Of het nu om het beveiligen van een pand, transport of evenement gaat, door onze ervaring weten we exact waar er verbeterd kan worden.

Beveiligingsgesprek

Ten eerste gaan wij met u het gesprek aan, waarin wij samen vaststellen waar de knelpunten voor u zitten en waar No-Point Security u bij kunt helpen. Ten tweede zullen wij afhankelijk van het soort beveiliging een analyse maken, waar wij aanbevelingen doen.

Beveiliging analyse

De analyse en het plan van aanpak wat wij maken is altijd een plan op maat, specifiek voor uw bedrijf of evenement. Wij doen geen concessies en zullen altijd een 100% analyse voor u maken. Gezamenlijk bespreken wij wat de hoogste prioriteit heeft, zodat er direct actie ondernomen kan worden.

Uitvoer van het beveiligingsadvies

Wij kunnen u helpen aan een coördinator, die uw gehele of gedeeltelijke beveiligingsplan ten uitvoer kan brengen. Er zal binnen uw bedrijf één of meerdere personen aangesteld en opgeleid worden om het plan uit te blijven voeren. Daarnaast zal er duidelijk gemaakt worden waarom het plan op deze manier is opgezet, zodat uw medewerkers het plan kunnen omarmen.

Ontruimingsplan & BHV organisatie

Een ontruimingsplan is bijvoorbeeld een verplichting naar uw medewerkers en gasten. Hierin is essentieel dat dit van tevoren goed is vastgelegd. In een ontruimingsplan zijn onder andere instructies opgenomen, waarin iedere betrokkene weet wat te doen in geval van ontruiming.

Het zou zelfs kunnen dat de gemeente en brandweer vraagt om een ontruimingsplan op te stellen conform de NEN 8112 richtlijn. Al deze plannen zullen wij in een beveiligingsadvies meenemen.

Advisering nodig?

Indien u advies nodig heeft, over welke beveiligingsmaatregelen het beste passen bij uw bedrijf? E welke maatregelen proportioneel zijn om uw risico’s te minimaliseren? Geheel vrijblijvend kunt u contact met ons opnemen.