Bouwplaatsbeveiliging

Goede bouwplaatsbeveiliging voorkomt dat uw bouwmateriaal wordt gestolen, maar voorkomt ook vernielingen. Wist u dat er jaarlijks zo’n 100 miljoen schade is als gevolg van criminaliteit en vandalisme? Ongeoorloofde betreding van een bouwplaats zorgt niet alleen voor schade, maar kan ook leiden tot ongelukken.

Beveiliging inhuren bouwplaats, aansprakelijkheid van aannemers

Ook tijdens de bouw zijn aannemers verantwoordelijk voor de veiligheid en de controle op de bouwplaats. Aannemers worden aansprakelijk gesteld voor alles wat mensen op de bouwplaats overkomt, zelfs als ze ongeoorloofd toegang hebben gekregen.

Beveiligingsplan op de bouwplaats

De beveiligers van No-Point Security bewaken het bouwterrein als u er niet bent. Tijdens de gehele dienst lopen wij diverse bewakingsronden. Na iedere dienst ontvangt u een rapport van de bevindingen van de desbetreffende dag of nacht. Op basis van het rapport ontvangt u een advies over de eventuele verbeterpunten die nodig zijn.

Bouwplaatsbeveiliging

Als aannemer of eigenaar bent u verzekeringstechnisch verplicht te zorgen voor de best mogelijke beveiliging. De kosten van vervangen van apparatuur en bouwmaterialen wegen niet op tegen de kosten van de juiste, tijdelijke beveiliging.

Terreinbeveiliging

Doordat wij diverse rondes in een steeds wisselende volgorde en patroon lopen, is het risico op het ongeoorloofd op het terrein binnenlopen zeer gering. Zowel gasten als ongenode gasten ontvangen wij op passende wijze.

Bouwcamera

De combinatie van persoonlijke beveiliging en bouwcamera’s zijn een verstandige keuze. Niet alleen omdat alle hoeken van het bouwterrein in de gaten houden, maar ook omdat dit aanzienlijk scheelt in de kosten.

Informatie over bouwbeveiliging?

Wij helpen u graag om uw bouwplaats zo veilig mogelijk te laten zijn. Dit kan ad-hoc of op tijdelijke basis. Wilt u ons beter leren kennen? Neem gerust contact met ons op via 0252 68 99 11 of gebruik het contactformulier. Wij nemen binnen één dagdeel contact met u op. Ook voor advies of het maken van een beveiligingsplan kunt u bij ons terecht.