beveiliging tijdens coronacrisis

Beveiliging tijdens coronacrisis

Het is een zorgwekkende en onrustige tijd voor ondernemers, maar ook voor particulieren. Het gevoel van angst en kwetsbaarheid neemt dagelijks toe, een blik op de toekomst is op dit moment onzeker en vol met vragen. Hoe zit het eigenlijk met beveiliging tijdens coronacrisis. Hoe veilig is mijn onderneming als deze dicht is, maar ook als het open is?  Denk hierbij aan het aantal mensen wat wellicht in de nabije toekomst maximaal in een winkel aanwezig kan en mag zijn. Hoe veilig is mijn woning als er onverhoopt niemand aanwezig is?

Het Coronavirus ofwel COVID-19 heeft ons in zijn grip

Het verschil tussen veilig zijn en je veilig voelen is sterk voelbaar in onze maatschappij. Het cancelen en verzetten van evenementen en locaties is bij ons dan ook voelbaar. Ook wij zien veel ondernemers die zoeken naar oplossingen en creatief omgaan met de kennis en de middelen die zij hebben.

No-Point Security voor beveiliging van leegstaande kantoren, winkels en gebouwen

Ook wij helpen met betrekking tot veiligheid graag met u mee, door mee te denken in oplossingen. Onderdeel van onze diensten is dan ook objectbeveiliging. Het fysiek beveiligen van op dit moment veelal leegstaande gebouwen, kantoren, winkels en gebouwen.

Beveiliging tijdens coronacrisis bij zorg instellingen

Samen zorgen wij dat uw toegangscontrole voldoet aan de adviezen van het RIVM. Daar denken wij over mee en adviseren u hierover. Uiteraard voegen wij ook de daad bij het woord en kunnen onze beveiligers zorgen voor een veilige zorg omgeving. Bij zorginstellingen ondersteunen wij door uw eigen medewerkers veiligheid te bieden, hierdoor is het zorgpersoneel in staat om op een veilige manier aandacht te geven aan patiënten.

Contact over beveiliging tijdens coronacrisis

In deze tijden staan wij, zoals altijd,  iedereen bij met het creëren van veilige omgevingen, zodat onder andere in de zorg een veilige zorg-situatie ontstaat. Ook voor het beveiligen van objecten, zoals gebouwen, kantoren en winkelcentra helpen wij met advies en daadkracht om samen zo goed mogelijk door deze crisis heen te komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0252 689 911 voor vragen en geven iedereen graag tips mee. Ons contactformulier is zoals gebruikelijk 24/7 beschikbaar. Dus heb je vragen, schroom dan niet om contact op te nemen, wij zijn er altijd om u te helpen.